Datum: Mon 02/03/20 | Aanvang: 19:30

Geannuleerd: Almadina school + Tafels van Vrede

Tafels van Vrede is een vzw met hoofdzetel in Elcker-Ik, Antwerpen. Vrijwilligers o.a. uit Syrië, Irak, Algerije en België werken samen om activiteiten voor een breed publiek te verwezenlijken. Kunst en cultuur, taal en ontmoeting – graag bij een lekkere maaltijd – staan daarbij centraal.

Vanavond vertonen zij eerst een kort filmpje over één van hun initiatieven,  Almadina School. Elke zaterdag kunnen Arabischtalige kinderen (vooral vluchtelingen) hier terecht voor lessen Arabisch, tekenen, rekenen en sociale vaardigheden, en voor begeleiding bij het maken van het huiswerk van hun Belgische school. Ze gaan ook regelmatig op uitstap.

Na het filmpje volgt een presentatie over de hele werking van Tafels van Vrede, en zult u kunnen proeven van de culinaire kunsten van de befaamde kookploeg van de vzw.

Organisatie: Tafels van Vrede

Deuren: 19u – start programma: 19u30

Inkom: Vrije bijdrage
Opgelet: aangezien deze avond niet georganiseerd wordt door Filmhuis Klappei zelf, kan er geen gebruik gemaakt worden van de 10-beurtenkaart.

* Dit is de zesde avond in de reeks Maandelijks op Maandag, een reeks van negen maatschappelijk bewogen filmavonden, elke eerste maandag van de maand in Klappei.

Regisseur: Fadi Algora | Duur: 5' min. | Land: België | Jaar: 2018


Klik op deze email link voor reservatie

Categorie:

Share