Datum: Mon 27/11/17 | Aanvang: 19:30

MOM* Extra Superdeluxe: Back to Utopia + denkoefening over hedendaagse utopieën

Elke eerste maandag van de maand is er in Filmhuis Klappei Maandelijks op Maandag, een filmvertoning met aansluitend inhoudelijk naprogramma. Het is een reeks van negen maatschappelijk bewogen filmavonden, elk door een in Antwerpen actieve vereniging, organisatie of beweging op poten gezet. Die roepen hun achterban op om naar alle voorstellingen te komen om zo de sociale actoren in onze stad beter te leren kennen. Dat is nodig, want ‘There’s no such thing as a single-issue struggle, because we don’t live single-issue lives.’

De reeks zal in het seizoen 2017-2018 voor de vijfde keer lopen. Om dat te vieren, vertonen we Back to Utopia – de winnaar van de Prijs voor de Sociale Film 2016 – omdat het thema van deze documentaire zo nauw aansluit bij het idee achter Maandelijks op Maandag.

Na de vertoning van de documentaire van Fabio Wuytack, die ons meeneemt op een confronterende tocht door de wereld van vandaag en de visionaire ideeën uit het oude boek terug tot leven wekt, nodigen we u en iedereen die eerder aan de reeks deelnam of er dit jaar aan deelneemt uit om mee na te denken over onze hedendaagse utopie.

Deuren: 19:00 – start programma: 19:30

Inkom: Vrije bijdrage
Opgelet: aangezien deze avond niet georganiseerd wordt door Filmhuis Klappei zelf, kan er geen gebruik gemaakt worden van de 10-beurtenkaart!

 

Regisseur: Fabio Wuytack | Duur: 81 min. | Land: België | Jaar: 2016


Klik op deze email link voor reservatie

Categorie:

Share