Datum: Sat 06/02/16 | Aanvang: 19:00

Milan Warmoeskerken is een veelzijdig Antwerps muzikant die we o.a. kennen van C. Young, Mittland Och Leo, The Tone Zones, Condorgruppe, Flying Horsman etc. Virtuoze surfgitaren of melodische synths — you name it — deze jonge held brengt u in de zone!
Bovendien kunnen we zijn muzikale stijl als uiterst filmisch typeren, waarbij een wonderlijke, imaginaire wereld wordt opgeroepen die zich ergens ophoudt tussen dromerige industriegebieden en vitaal pulserende, tarantinesque burger joints, in de welke je skateboard gefrituurd wordt waar anderen bijstaan. Gezien zijn huidige filmkeuze kunnen we ons mogelijks ook aan een razend geïntoxiceerde muzikale tunnelachtervolging verwachten, die uw zaterdagavondhart ongetwijfeld sneller zal doen slaan. Allen naar Klappei dus voor deze spannende Keuze van Me-land War-moose Kirk-in!

Assault on Precinct 13
Terwijl het einde van het jaar nadert, staat Precinct 13, één van de oudste politieposten van LA, op het punt gesloten te worden. Jake Roenick is één van de weinige agenten die nog dienst heeft. Hij krijgt het onverwacht druk, wanneer er vanwege een sneeuwstorm bezoek komt van een gevangenentransport. De criminelen, onder wie de beruchte Marion Bishop, worden tijdelijk opgesloten in Precinct 13 totdat de wegen weer begaanbaar zijn. Wanneer de avond valt, wordt het politiestation overvallen door gemaskerde mannen die erop uitzijn om Bishop te bevrijden. De aanval kan worden afgeslagen, maar men beseft dat Precinct 13 een lange, bloederige nacht te wachten staat.

Assault on Precinct 13 is een film uit 1976 van regisseur John Carpenter. De film groeide uit tot een cultfilm. In 2005 volgde er een nieuwe versie van Jean-François Richet. De originele film uit 1976 kende in Europa een enorme populariteit.

Regisseur: John Carpenter | Duur: 91 min. | Land: VS | Jaar: 1976


Klik op deze email link voor reservatie

Categorie:

Share