Datum: Mon 05/05/14 | Aanvang: 19:30

MOM8*: What if Cannabis Cured Cancer + voorstelling 'Trekt uw Plant'

Deze film schetst, aan de hand van een aantal indrukwekkende getuigenissen van gerenommeerde experts uit de hele wereld, het voortschrijdend wetenschappelijk inzicht in de effecten van Cannabis in de behandeling van kanker en gerelateerde ziektes. Kunnen de werkzame stoffen van de cannabisplant kanker voorkomen en zelfs genezen? Zouden de tumor-bestrijdende eigenschappen van cannabis ooit in de plaats kunnen komen van de zware medicatie, chemotherapie en bestraling die vaak meer schade veroorzaken dan ze bestrijden? Ontdek de waarheid over dit eeuwenoude medicijn aan de hand van de schokkende getuigenissen van een groot aantal gerenommeerde wetenschappers.

’What if Cannabis Cured Cancer?’ is een unieke en verhelderende documentaire over het baanbrekende wetenschappelijk onderzoek naar de medicinale effecten van cannabis. De film vertoont het relaas van artsen, onderzoekers en deskundigen wereldwijd die deze effecten in kaart brengen.

Trailer

Na de film zal Trekt Uw Plant haar plannen voorstellen voor de regulering van de cannabismarkt voor meerderjarigen in België, onder andere voor medicinale toepassingen. Trekt uw Plant vzw opereert sinds 2006 als een Cannabis Social Club, een consumenteninitiatief onder de ministeriêle richtlijn van 2005, die het kweken van een cannabisplant voor persoonlijk gebruik buiten vervolging stelt. In zeven jaar tijd werd deze vzw twee maal vervolgd, en ook twee maal vrijgesproken.

Organisatie: Trekt uw Plant

Inkom: vrije bijdrage

* Dit is de achtste avond in de reeks Maandelijks op Maandag, een reeks van negen maatschappelijk bewogen filmavonden, elke eerste maandag van de maand in Klappei.

Regisseur: Len Richmond | Duur: 60 min. | Land: VSA | Jaar: 2010


Klik op deze email link voor reservatie

Categorie:

Share