Datum: Mon 05/03/18 | Aanvang: 19:30

MOM6*: Room 13 + selectie van korte fragmenten en nagesprek

Het verhaal van Room 13 start in 1994 wanneer een groep leerlingen hun eigen beeldatelier opstart in de 13de kamer van hun school in Schotland. De leerlingen runnen  hun beeldatelier als professionelen, zoeken  manieren om materialen aan te kopen, fondsen te werven  en stellen professionele volwassen kunstenaars te werk in hun residentie met als doel hen met de leerlingen te laten samenwerken. Intussen zijn er verschillende Room 13’s in de hele wereld.

De documentaire is Engels gesproken, zonder ondertitels.

Filmpje over Room 13 in Ayalde, Spanje

Na afloop van de film toont Pluto vzw een carrousel van korte fragmenten telkens gevolgd door een gesprek. De films zijn:  De plutomobiel, Young explorers club, What age can you start being an artist, Room 13- where are they know, Children in old Japan/the kamishibai.

mom6_logoOrganisatie: Pluto vzw

Deuren: 19u – start programma: 19u30

Inkom: Vrije bijdrage – graag reserveren via info@plutovzw.be
Opgelet: aangezien deze avond niet georganiseerd wordt door Filmhuis Klappei zelf, kan er geen gebruik gemaakt worden van de 10-beurtenkaart.

* Dit is de zesde avond in de reeks Maandelijks op Maandag, een reeks van negen maatschappelijk bewogen filmavonden, elke eerste maandag van de maand in Klappei.

Regisseur: Room 13, Caol primary School | Duur: 7’25” min. | Land: Schotland | Jaar: 2013


Klik op deze email link voor reservatie

Categorie:

Share