Datum: Mon 06/02/17 | Aanvang: 19:30

MOM5*: 'Samira' en 'Normal' (Real stories from the sex industry)' + interactieve nabespreking

Nicola Mai is filmmaker, socioloog en etnograaf en is professor aan Kingston University, Londen. In zijn films en onderzoek gaat hij op zoek naar de link tussen gender, seksualiteit en migratie in de context van de internationale seksindustrie, waarin migranten worden geconfronteerd met kansen en uitbuiting. Samira (2014) gaat over Karim, een Algerijnse migrant die als travestiet seks verkoopt in Marseille. Wanneer zijn vader op sterven ligt, besluit hij een einde te maken aan zijn bestaan als sekswerker en als man terug te keren naar Algerije. Normal (2012) volgt het leven van zes sekswerkers. Ze vertellen hun verhalen en ervaringen over uitbuiting, maar ook over zelfrealisatie.

Samira is Frans gesproken met Engelse ondertitels. Info en trailer
Normal is Engels gesproken zonder ondertitels. Info en trailer

Na de films volgt een korte contextualisering en voorstelling van Boysproject. Daarna is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan medewerkers van Boysproject en sekswerkers.

mom5_boysproject_logoOrganisatie: Boysproject

Deuren: 19u – start programma: 19u30

Inkom: vrije bijdrage

* Dit is de vijfde avond in de reeks Maandelijks op Maandag, een reeks van negen maatschappelijk bewogen filmavonden, elke eerste maandag van de maand in Klappei.

Regisseur: Nicola Mai | Duur: 27 en 48 min. | Land: | Jaar:


Klik op deze email link voor reservatie

Categorie:

Share