Datum: Mon 22/02/16 | Aanvang: 20:15

Humano

Een jonge Argentijnse documentairemaker zit, zoals ieder van ons, met prangende, existentiële vragen. Hij onderneemt een reis naar het hart van de Andes, naar Q’eros, samen met een Andes-priester. Enkel gewapend met een camera, geen script, geen scenario en een groot verlangen om ons bestaan te vatten. Snel zal hij ondervinden dat de antwoorden op zijn vragen eerder een bewustzijnsshift inhouden dan een verplaatsing in ruimte en tijd. Want “als je over de mensheid wil weten, moet je eerst een mens leren zijn”.

Humano is een geïmproviseerde documentaire die ons confronteert met een van de moeilijkste kwesties die wij als mensen ondervinden: Wie ben ik?

Introductie: door Miguel Beretta

Miguel Beretta is Peruviaan van herkomst en woont sinds 1989 in België. Hij verdiepte zich de laatste jaren in de spirituele wortels van zijn land. In onze ontmoeting ontdekten we de vele parallellen tussen de traditie van zijn voorouders, de Inca’s, en de inhoud van de lessen Intuïtieve Ontwikkeling, wat resulteerde in een geslaagde samenwerking o.a. via het vertonen van deze documentaire en het aanbieden van een workshop nadien te Antwerpen.

Opgelet, de film is Spaans gesproken met Engelse ondertiteling.

Regisseur: Alan Stivelman | Duur: 85 min. | Land: Polen | Jaar: 2013


Klik op deze email link voor reservatie

Categorie:

Share