Datum: Thu 24/10/19 | Aanvang: 20:15

Een avond vol kortfilms, geselecteerd uit het Brussels Short Film Festival.

Une Soeur: Een nacht. Een auto. Een vrouw is in gevaar. De telefoon gaat over. (Delphine Girard, 16 MIN., BE)

Provence: Tijdens hun jaarlijkse zomervakantie verkennen de elfjarge Camille en haar oudere broer Tuur hun nieuwe kampeerbestemming in de Provence. Wanneer ze twee Nederlandse meisjes ontmoeten, verandert Camilles bewondering voor haar grote broer in jaloezie. Ontluikende volwassenheid verstoort de zorgeloze vakantie. (Kato De Boeck, 22 MIN., BE)

Pathetiek: Ludo en Karel, twee beste vrienden, hebben afgesproken tijdens een pianoconcert van Beethoven. Ludo vertelt zijn vriend dat hij zijn familie heeft verlaten voor zijn nieuwe vriendin, de pianiste. (Yahya Terryn, 27 MIN., BE)

Excess Will Save Us: Paniek in een dorpje in het noorden van Frankrijk. Een bewoner verwart de opening van het jachtseizoen met een terroristische aanslag en een discussie tussen dronken Poolse arbeiders wordt verkeerd geïnterpreteerd. (Morgane Dziurla-Petit, 14 MIN., ZW)

Nuit Chérie: Het is winter in de Himalaya, een beer kan de slaap niet vatten. Als een witte aap voorstelt om bij wijze van verzetje honing te gaan eten, beseft de beer dat hij er goed aan deed om niet in te slapen. (Lia Bertels, 14 MIN., BE)

Regisseur: | Duur: min. | Land: | Jaar:


Klik op deze email link voor reservatie

Categorie:

Share