Datum: Fri 27/03/20 | Aanvang: 20:15

The Room (Extra voorstelling!)

Deze zelfbekroonde ‘Beste slechte film ooit’ is een van de meest besproken cultfilms. Genialiteit zit soms in een klein hoekje, zo ook bij dit meesterwerk van Tommy Wiseau die de film schreef, financierde, regisseerde en natuurlijk ook de hoofdrol vertolkt. Zij die de film al kennen weten min of meer wat hen te verwachten staat maar er zijn altijd nieuwe niveaus en inzichten te ontdekken. Degene die de film nog niet eerder zagen, bereiden zich best voor op een ervaring zoals ze het niet gewend zijn van film want in tegendeel tot de meeste andere films, is het verhaal in ‘The Room’ weinig van belang. Houd de milieuvriendelijke plastic lepels al maar in de aanslag!

Een succesvolle bankier, Johnny, is ontzettend verliefd op zijn verloofde, Lisa, en is van plan volgende maand te trouwen. Zijn plannen nemen een vreselijke wending, wanneer hij de waarheid over Lisa en de mensen om hem heen ontdekt.

Regisseur: De enige echte Tommy Wiseau | Duur: Te kort... min. | Land: Waar die man z'n geld vandaan haalt weet niemand | Jaar: 2003


Klik op deze email link voor reservatie

Categorie:

Share