Datum: Thu 05/03/20 | Aanvang: 20:15

The Journey - A Story of Love

Een man en een vrouw reizen de wereld rond in hun minibusje. Hij is een fotograaf en handige harry, en zij, de liefde van zijn leven, is reeds 20 jaar verlamd vanaf de nek en is de klok rond afhankelijk van hulp en zorg. De bus stelt hen in staat om, ondanks alle beperkingen, toch te kunnen reizen. Met veel moed, humor en charme reizen ze door het feeërieke Europese land en halen ze alles uit wat het leven hen biedt. Hoe is het eens zo jong en wild echtpaar erin geslaagd om de uitdagingen op hun weg het hoofd te bieden? Wat gebeurt er met de liefde als het leven zo radicaal verandert? Hun dochter, filmmaker Fanny Bräuning, vergezelt haar ouders op reis en gaat vol nieuwsgierigheid en verwondering op zoek naar antwoorden op de grote levensvragen en het verhaal van een grote liefde.

“Een verdomd intens portret over lief en leed.” – De Morgen

“Fanny Bräuning schuwt de oncomfortabele vragen niet” De Humo is onder de indruk van The Journey – A Story of Love en vindt het een “mooie docu”.

“Een liefdevolle en oprechte kijk vanuit het hart van een gezin dat door medische tegenslag het levenspad een andere richting heeft moeten uitsturen.” – Filmmagie

Regisseur: Fanny Bräuning | Duur: 85 min. | Land: Zwitserland | Jaar: 2018


Klik op deze email link voor reservatie

Categorie:

Share