Datum: Wed 22/07/20-Sun 30/08/20 | Aanvang: 13:00

Beste filmfans

 

Ook in ons filmhuis zijn er al een hele tijd geen activiteiten meer gepland, daar willen we verandering in brengen. Vanaf woensdag 22/07 zullen we onze deuren iedere woensdag en zondag vanaf 13u openzetten om jullie terug te ontvangen op onze groene koer. Plaatsen zullen uiteraard beperkt zijn dus als je zeker wil zijn van een plekje, kan je altijd reserveren (vol=vol). Er zal uiteraard rekening gehouden worden met de meest recente Corona-maatregelen om iedereen zijn veiligheid te blijven garanderen. Consumeren is niet verplicht maar daarmee help je ons natuurlijk wel.
Alle andere dagen, zowel overdag als ’s avonds, is het mogelijk om onze locatie te boeken voor eigen activiteiten (vergaderingen, film, feest,…) aan aangepaste tarieven. Voor meer informatie daarover stuur je best een e-mail naar filmhuis@proximus.be.

Vanaf september zullen we naar goede gewoonte terug starten met een eigen filmprogramma, aan die voorbereidingen wordt volop gewerkt.

Het is ook nog steeds mogelijk om een 5 of 10-beurtenkaart reeds op voorhand aan te kopen om ons financieel te helpen. Dat kan voor respectievelijk €20 en €40, ook daarvoor stuur je best even een mailtje.

 

Hopelijk tot binnenkort!

Regisseur: | Duur: min. | Land: | Jaar:


Klik op deze email link voor reservatie

Categorie: Geen Categorieën

Share