Datum: Fri 27/05/16 | Aanvang: 20:00

Harlekin

De regisseur van de volledig in Ljubljana (Laibach) opgenomen film HARLEKIN, Christophe Pirotte, stelt zijn film voor het eerst voor in een Belgische filmzaal in samenwerking met de Antwerpse band LIZARD SMILE, van wie maar liefst drie nummers op de soundtrack van de film voorkomen.

Op vrijdag 3 juni kan een select gezelschap van vijftig personen de film bekijken in Filmhuis Klappei, waarna de avond wordt afgesloten met een optreden van LIZARD SMILE in De Kleine Hedonist (+afterparty).

Tickets kosten 5 EUR en geven toegang tot de film én het optreden (+afterparty). Let wel, snel zijn is de boodschap voor wij voor die prijs beide delen van het event wil meemaken: van de vijftig zitjes in Filmhuis Klappei worden er dertig via facebook of e-mail te koop aangeboden. (Als die uitverkocht zijn, kan je natuurlijk wél nog naar het optreden en de afterparty komen).

Wie een zitje in de filmzaal wil: niet (enkel) je aanwezigheid bevestigen via de standaardknop “geïnteresseerd” of “gaan” maar een berichtje sturen naar Bart Van Laeken of een e-mail naar strobocop@hotmail.com met opgave van aantal plaatsen. Tickets worden niet opgestuurd maar liggen aan de inkom van Filmhuis Klappei.

Start film: 20.00u
Start optreden: 22.00u (deuren: 21.30u)

Harlekin Facebook pagina

Regisseur: Christophe Pirotte | Duur: min. | Land: Slovenia | Jaar: 2016


Klik op deze email link voor reservatie

Categorie:

Share