Datum: Sat 16/12/17 | Aanvang: 20:15

Down to Earth

Ralf Winters en Renata Heinen waren op zoek naar ‘meer’. Jaren geleden lieten ze – samen met hun kinderen – hun luxeleven achter voor een reis langs inheemse wijzen uit oude, traditionele culturen. Ze leefden aan de oevers van Lake Michigan, in het hart van de Amazone, diep in de Kalahari Woestijn, hoog in de Andes, in het binnenland van India en op een eilandje nabij Australië. Puur om te leren van de ‘earth keepers’, de stamoudsten.

Ze gingen in gesprek over onze consumptiemaatschappij, over de natuur, geluk, angst en de toekomst van de aarde. De ‘earth keepers’ weten als geen ander hoe alles met elkaar in verbinding staat en hoe noodzakelijk het is om de aarde te koesteren.

‘Down to Earth’ is een passieproject. Rolf en Renata verzorgden zelf de regie, de camera, het scenario, de productie en de distributie; geld voor marketing of reclame was er niet. Toch zorgde de film van begin af aan voor uitverkochte zalen. Dit is een documentaire die inspireert, je aan het denken zet, uitnodigt tot dialoog. ‘Down to Earth’ is een wake-up call, maar ook een baken van hoop voor de wereld van morgen.

 

De documentaire is Nederlands ondertiteld.

*** De releasedatum van Dunkirk, oorspronkelijk ingepland op 16 december, werd verlaat ***
*** Wegens het grote succes van Down to Earth, houden we een extra voorstelling ***

Regisseur: Renata Heinen en Rolf Winters | Duur: 82 min. | Land: Nederland / Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk | Jaar: 2015


Klik op deze email link voor reservatie

Categorie:

Share