Datum: Sat 14/01/17 | Aanvang: 15:00

Ciao Amore, vado a combattere

Goodbye Darling, I’m off to fight

Italiaans en Engels gesproken, ondertiteling in Frans.

Vertoning mogelijk dankzij de samenwerking met Istituto Italiano di Cultura te Bruxelles. De documentaire is winnaar van de “Publieksprijs” van de Festival Italia in Doc te Brussel en winnaar van de prijs Biografilm Italia 2016: “Best Film Yoga Award”.

Ze was model en actrice. Nu doet ze aan gevechtsport. Na een breuk met haar verloofde in 2008 in New York ontdekt Chantal het thaiboksen: het enige middel om haar woede kwijt te kunnen. Ze neemt een vlucht naar Thailand, aanvankelijk voor enkele weken, maar blijft algauw meerdere jaren en neemt er deel aan belangrijke bokswedstrijden. Ze behaalt vier wereldtitels en lijkt zichzelf terug te vinden. En toch beseft ze dat ze haar demonen uit haar verleden nog lang niet kwijt is. Ze slaagde er enkel in die gedurende enkele jaren te verbergen. Nadat ze zich een jaar geleden uit de topsport terugtrok, keert ze terug naar Thailand en is ze vastberaden opnieuw de wereldtitel te behalen. Om echt te kunnen winnen, moet ze deze keer haar demonen uit het verleden bestrijden.

Voor de documentaire, wordt de kortfilm Mud Cake (Ita 2016, 5’, Italiaans gesproken met Franse ondertiteling) van Pasquale Passaretti

Regisseur: Simone Manetti | Duur: 75 min. | Land: Italië | Jaar: 2016


Klik op deze email link voor reservatie

Categorie:

Share