Datum: Sat 03/09/16 | Aanvang: 20:15

Behind The Trees

Roodkapje en Peter Wolf hebben een korte maar hevige relatie achter de rug. Peter is van jongs af aan verliefd op Roodkapje en na al die jaren gaat ze eindelijk op zijn avances in. Wat hij niet beseft, is dat Roodkapje hem eigenlijk eerder ziet als een “korte flirt om eens te experimenteren”. Ze laat hem na 6 weken dus ook zitten, omdat er geen gevoelens zijn.
Peter ziet Roodkapje echter nog wel graag en probeert dus telkens haar hart te veroveren, maar roodkapje geraakt hierdoor lichtjes geïrriteerd. Wanneer ze dan in een hysterische bui zegt dat ze nooit gevoelens gehad heeft en dat ze nog liever dood zou gaan dan een relatie te hebben met een monster als hem, breekt Peter zijn hart. Hij is woedend en kondigt een gruwelnacht aan. “Ieder sprookjesfiguur dat na de schemering nog rondloopt in het bos zal sterven. Roodkapje vlucht weg in het bos en komt daar Goudlokje met Hans en Grietje tegen. Samen gaan ze op zoek naar een schuilplaats voor de rest van de nacht, maar dit is echter niet gemakkelijk want zoals je weet is in een sprookje NIEMAND wie hij zegt te zijn.

Dit als basisverhaal maakt Behind The Trees tot een spannende, maar amusementsvolle familiefilm die voor zowel jong als oud een leuk alternatief is. Met prachtige kostuums, mooie locaties een ervaren beloftevolle cast en natuurlijk een zeer amusementsvol verhaal maakt Behind The Trees het tot één van DE familiefilms die je dit najaar gezien MOET hebben.

Regisseur: | Duur: min. | Land: België | Jaar: 2016


Klik op deze email link voor reservatie

Categorie:

Share