Van 23 november tot en met 8 december 2017 organiseren wij met verschillende partners weer de 7dagen sociale film Antwerpen 2017! Net als voorgaande edities belooft het ook dit jaar een topfilmfestival te zijn, gevuld met de meest invloedrijke en toonaangevende sociale films.

Zoals iedereen tegenwoordig kunnen ook wij jouw steun gebruiken. Je kunt de 7dagen sponsoren door €20 te storten op ons rekeningnummer BE83 0013 0345 8415 bij de Fortisbank, met vermelding van jouw naam en adres.

Maar voor wat hoort wat, vinden wij! Sponsors krijgen na storting een combikaart waarmee ze alle voorstellingen van de 7dagen sociale film Antwerpen 2017 kunnen zien. We vragen wel om eerst altijd te reserven op naam en adres voor elke voorstelling die je komt bekijken, aangezien onze plaatsen beperkt zijn (de combikaart mag niet doorgegeven worden).

Kan jij, indien je wil steunen, vóór 15 november 2017 storten, aub? Dan krijgen wij de combikaart nog op tijd bij jou in de brievenbus!

Wij willen je alvast bedanken voor de steun en wensen je veel filmplezier!

Voor meer informatie kun je surfen naar de website. Vergeet ook de Facebookpagina niet te liken om op de hoogte te blijven van al het nieuws! De brochure vind je hier.

Filmhuis Klappei, vzw Curieus, Linx+, Stad, District en Provincie Antwerpen, Masereelfonds Antwerpen, Bibliotheek Permeke, Dante Alighieri, HVV, De Artesis Hogeschool en de Vlaamse Vereniging voor Filmkritiek (VVF)

7dagen-sociale-film-logo_orig

Share